Yhtiö

CAP on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla aktiivisesti koko alan kehitykseen.
CAPin tarina

CAP sai alkunsa vuonna 2005, kun Pekka Kari aloitti taloudellisen ajon koulutukset kuljetusyrityksille. Tähän aikaan hän oli toiminut jo muutaman vuoden isossa suomalaisessa kuljetusliikkeessä liikenneopettajana/ajotapakouluttajana. Yritystä perustaessaan Pekalla oli jo hyvä meriitti takataskussa, sillä hän voitti taloudellisen ajon maailmanmestaruuden Kroatiassa 2004. Tämän jälkeen yritys on laajentanut liiketoimintaa kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksiin, Puolustusvoimien kuljettajakoulutuksiin sekä työvoimapoliittisiin koulutuksiin.

Vuonna 2009 CAP päätti laajentaa autokoululiiketoimintaan, joka muodostaa valtaosan kuljettajakoulutustoimialasta. Pekka sai kumppanikseen CAP-Autokoulun toisen perustajajäsenen, Pasi Paakkarin. Pasi oli toiminut menestyvänä autokouluyrittäjänä ja työnantajana yli 20 vuotta ja siinä ajassa kerinnyt kartuttaa kokemusta kymmenistä onnistuneista yritysjärjestelyistä toimialalta. Kaksikko päätti tehdä kuljettajakoulutuksessa jotain uutta, erilaista ja suurta. Alusta asti tarkoituksena oli tehdä asioita eri tavalla kuin muut: avoimemmin ja asiakkaalle hyötyjä tuottaen. Sanalla sanoen oikein.

CAP kiihdytti reippaaseen ja kannattavaan kasvuun. Tästä tunnustuksena CAP-Group Oy:n yrittäjä Pekka Kari palkittiin vuonna 2011 Suomen valtakunnallisena uusyrittäjänä.

ajokortti

Vuonna 2019 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 330 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

liikevaihdon ja henkilöstömäärän kehitys