Hyppää sisältöön

Koronaviruspandemiasta johtuneet erityistoimet on lopetettu CAP-Autokoulussa

Suomessa on luovuttu terveys- ja hallintoviranomaisten asettamista valtakunnallisista ja alueellisista koronarajoituksista. Olemme CAP-Autokoulussa palanneet ajo-opetuksessa ja asiakaspalvelussa koronaviruspandemiaa edeltäneisiin normaaleihin käytäntöihin. Tervetuloa asioimaan toimipisteillemme ja ajotunneille; pandemian aikaiset tehostetut turvatoimet eivät ole enää tarpeellisia.

Huolehdimme jatkossakin hyvästä hygieniasta, siisteydestä ja toisten huomioimisesta. Tulethan asiakaspalvelupisteille ja ajotunneille kuitenkin vain terveenä ja oireettomana. Erilaisia viruksia on edelleenkin liikkeellä ja tavanomaisten kausi-influenssa-aaltojen minimointi on kaikkien etu. Muista hyvä käsihygienia ja yskimisetiketti. Tee omalla kohdallasi tarkoituksenmukaiset vapaaehtoiset suojaustoimet jos kuulut esimerkiksi riskiryhmään tai jos epäilet altistumista ja asiointi kodin ulkopuolella on välttämätöntä.

Myös sujuva etäasiointi ja etäopiskelu jatkuvat CAP-Autokoulussa normaalioloissakin. Voit ostaa tarvitsemasi ajokorttikurssin netissä, tehdä teoriaopinnot verkossa ja suorittaa simulaattoriajotunnit pitkälle omatoimisesti etävalvomon avustuksella. CAP Applikaatio auttaa autokoulun suorittamisessa omalla puhelimellasi ja asiakaspalvelumme tavoitat kaikissa asioissa puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.

Tervetuloa ajamisen iloon!

Etsi mitä tahansa