Hyppää sisältöön
Published:

CAP-Group osti maineikkaan Haagan Autokoulun

Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys CAP-Group on ostanut kunniakkaan historian omaavan helsinkiläisen Haagan Autokoulun. Perinteisesti Haagan alueella ja myös Helsingin keskustassa palvellut, yli 50-vuotias autokouluyritys liittyy osaksi Suomen suurimman autokouluketjun, CAP-Autokoulun, kasvutarinaa.

Yrityskauppa edistää CAP-Groupin kasvutavoitteita ja parantaa palveluiden saatavuutta pääkaupunkiseudulla. Haagan Autokoulu palvelee jatkossa CAP-Autokoulun brändin alla. CAP-Autokoulu Haaga jatkaa edelleen hyvää ja laadukasta lähipalvelua samalla henkilöstöllä säilyttäen perinteiset yhteistyökumppanuutensa. Haagan Autokoulu on ollut suosittu omassa ympäristössään tunnetuissa Helsingin kaupunginosissa ja toiminta jatkuu näissä entisellään. CAP-Autokouluiksi muuttuvat myös Haagan Autokoulun toimipisteet Maunulassa ja Töölössä. Haagan Autokoulun Kampin toimipiste yhdistyy Kampissa CAP-Autokoulun toimipisteeseen.

Muutoksia alkaa näkyä Haagan Autokoulun toimipisteillä ja verkkosivuilla syksyn aikana. Toimipisteet palvelevat kaiken aikaa normaalisti tutuissa osoitteissa.

Liiketoimintakauppa ei vaikuta Haagan Autokoulun nykyisiin kurssia suorittaviin oppilaisiin. Jatkossa yhdistyminen mahdollistaa keskisen Helsingin oppilaiden paremman palvelun, kun CAP-Autokoulun muut toimipisteet esimerkiksi Munkkiniemen ja Pasilan alueilla täydentävät oppilaan palveluita henkilöstöllään ja kalustollaan. Myös opetusteknologian osalta saadaan viimeisimmät työkalut käyttöön.

Asiakkaat voivat luottaa jatkossakin laadukkaisiin palveluihin tutuissa Haagan Autokoulun toimipisteissä.

“Haagan Autokoulu on aina henkinyt lämmintä henkilökohtaista palvelua ja luottamusta. Pitkäikäinen paikallinen toimija on monien lähialueen perheiden ja oppilaitosten sydämissä. Haagan hyvä henki säilyy ja palvelemme kaupunginosien asiakkaita jatkossakin samalla laadukkaalla otteella”, lupaa CAP-Groupin toimitusjohtaja Olli Kilpi.

“Haagan Autokoululla on paitsi pitkät perinteet, myös uudistumiseen ja kehittämiseen aktiivinen ote. Olemme ottaneet opetuksessa käyttöön jo varhaisessa vaiheessa mm. simulaattoreita, sähköautoja ja kaasuautoja. CAP-Group on myös jo pitkään ollut autokoulualan modernisoinnin asialla. Tapamme toimia ja ajatuksemme tulevaisuudesta ovat CAP-Groupin kanssa hyvin samankaltaiset, joten tästä on hyvä jatkaa leveämmin hartioin osana CAP-Autokouluketjua”, kertoo Haagan Autokoulun toimitusjohtaja Jouko Kalliola.

Lisätietoja:

Marjo Koskinen, maajohtaja, CAP-Group Oy, puh. 040 142 7211

Etsi mitä tahansa