Hyppää sisältöön
Published:

CAP Pro Academy – Suomen suurin kuljetusalan koulutusyritys laajentaa tarjontaansa uuden nimen alla

Pohjoismaiden johtava kuljettaja- ja pätevyyskoulutusyhtiö CAP-Group Oy vahvistaa tarjontaansa yhdistämällä konserniin kuuluvat työelämäkoulutusyritykset yhden selkeän brändin alle. Jatkossa ammattipätevyyskoulutuksistaan tunnetut CAP-Koulutus, Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy, Traffica Oy ja Suomen Kuljetusinstituutti ovat yhdessä CAP Pro Academy.

Huhtikuussa 2021 syntynyt CAP Pro Academy on liikenteen ja logistiikan ammattilaisten kouluttamisen selkeä markkinajohtaja Suomessa. CAP Pro Academy tarjoaa lisäksi pätevyys- ja korttikoulutuksia muidenkin toimialojen tarpeisiin. Brändiuudistus tukee CAP-Group Oy:n pitkään jatkunutta kasvua ja luo edellytykset tarjonnan määrätietoiseen kehittämiseen. CAP-Groupin liiketoiminnan toisena kivijalkana on Pohjoismaiden suurin autokouluketju CAP-Autokoulu.

Yhdistyminen laajentaa ammattilaiskoulutukset maanlaajuiseksi, sekä lisää monipuolisten verkkokurssien määrää. CAP Pro Academy tarjoaa laajan koulutustarjonnan yksityisille henkilöille, yrityksille ja julkisyhteisöille. Sekä avoimia että tilauskoulutuksia toteutetaan mm. kuljetus- ja logistiikka-alalle, koneurakointialalle, henkilöliikenteeseen, työvoimakoulutuksiin ja teollisuuteen, kaupunkeja ja kuntia unohtamatta. Samalla CAP Pro Academy lanseeraa uudet nettisivut, joille on rakennettu tehokas koulutuksien hakutoiminto.

”Brändi- ja sivustouudistuksella haluamme selkeyttää tarjontaamme ja viestiä asiakkaillemme, että CAP Pro Academy on asiansa osaavien ammattilaisten asialla. Painopisteemme on edelleenkin kuljetusalan ammattipätevyys- ja jatkokoulutuksissa, mutta tarjoamme jatkossa monipuolisesti eri tarpeisiin soveltuvia kortti- ja lupa- sekä turvallisuuskoulutuksia. Punaisena lankana on aina laadukas ote kouluttamiseen ja helppous löytää tarvitsemansa pätevyyskoulutus yhdestä osoitteesta nopeasti. Brändiuudistus mahdollistaa myös tarjontamme kansainvälistämisen”, kommentoi CAP Groupin markkinointijohtaja Antti Asumaa.

Uudistunut sivusto löytyy osoitteesta www.capproacademy.fi 

Lisätietoja 

CAP-Group Oy 
Markkinointijohtaja Antti Asumaa, antti.asumaa@cap.fi

CAP Pro Academy 
Myyntijohtaja Tuomo Kauppinen, tuomo.kauppinen@cap.fi, puh. 0400895601 

Etsi mitä tahansa