Opetuslupa - lisätuotteet

Suunnittele oma opetuskokonaisuutesi yhdessä autokoulusi kanssa jättämällä yhteydenottopyyntö täällä.
Tai ota yhteyttä suoraan lähimpään CAP-toimipisteeseen.

Räätälöity valmennus autolla / esim. harjoitusajokoe 79 € / tunti

Ajotuntisi sisältö räätälöidään toiveidesi mukaisesti. Voimme toteuttaa oppilaalle esimerkiksi harjoitusajokokeen, ja varmistaa, että olette käyneet opetuksessa läpi tutkinnossa esiintulevia tilanteita. Voimme käydä läpi haastavia parkkeeraustilanteita, mäkilähtöjä, oikeaoppista liittymäkäyttäytymistä, tai harjoitella muuten haastavaksi kokemianne erilaisia liikennetilanteita monipuolisesti liikenteessä. Oletuslupaopettajana voit valita tämän ajotunnin myös oman tietotaidon valmennustunniksesi ennen opetuslupaopetuksen aloittamista tai sen aikana. Autossa voi istua sekä opetuslupaoppilas, että opetusluvalla opettava.

Ajotunti CAP-Simulaattorilla 49 € / tunti

Aina erilaisten liikennetilanteiden harjoittelu ei onnistu liikenteessä, ja tällöin CAP-Simulaattorista saat uskollisen opettajan. Ajotuntisi käsittelee aina yhtä liikennetilannetta ja varmistaa tasalaatuisen oppimisympäristön. CAP-Simulaattorissa pääset harjoittelemaan suomalaisten liikennealan ammattilaisten suunnittelemia monipuolisia oppisisältöjä. Simulaattorissa harjoittelet turvallisissa olosuhteissa myös yllättävimpiä tilanteita, joihin ei normaalissa sujuvassa liikenteessä joudu, esim. hirvien kohtaamiset.

Henkilökohtainen teoriaopetus / neuvontapalvelu 59 € / tunti

Varaa liikenneopettajaltasi henkilökohtaista opetusta teoriaopetuksesi tueksi, tai avuksi käytännön toimien selvittämiseen. Tunnilla voimme käsitellä haluaamasi aihetta tai aiheita - räätälöimme tunnin sinun tarpeidesi mukaisesti. Voit ottaa neuvontaa esimerkiksi 15min, 30min, 45min tai kokonaisen tunnin puhelimitse tai Skypen välityksellä.