Opetuslupa - lisäpalvelut

 

Henkilökohtainen teoriaopetus / neuvontapalvelu 59 € / tunti

Varaa liikenneopettajaltasi henkilökohtaista opetusta teoriaopetuksesi tueksi, tai avuksi käytännön toimien selvittämiseen. Tunnilla voimme käsitellä haluaamasi aihetta tai aiheita - räätälöimme tunnin sinun tarpeidesi mukaisesti. Voit ottaa neuvontaa esimerkiksi 15min, 30min, 45min tai kokonaisen tunnin puhelimitse tai Skypen välityksellä.

Suunnittele oma opetuskokonaisuutesi yhdessä autokoulusi kanssa ottamalla yhteyttä lähimpään CAP-toimipisteeseen.

Räätälöity valmennus, harjoitusajotunnit 79€ / h 

Ajotuntisi sisältö räätälöidään toiveidesi mukaisesti. Voimme opettaa opettamaan heti harjoittelutaipaileenne alussa, tai loppusuoralla varmistaa, että olette käyneet opetuksessa läpi tutkinnossa esiintulevia tilanteita. Voimme käydä läpi esim. uutta tieliikennelaki,a haastavia parkkeeraustilanteita, mäkilähtöjä, oikeaoppista liittymäkäyttäytymistä, tai harjoitella muuten haastavaksi kokemianne tilanteita monipuolisesti liikenteessä. Opetuslupaopettajana voit valita tämän ajotunnin myös oman tietotaidon valmennustunniksesi. Autossa voi istua sekä opetuslupaoppilas, että opetusluvalla opettava.

Ajotunti CAP-Simulaattorilla 49 € / tunti

CAP-Simulaattorista saat varman opettajan tilanteisiin, jotka on tultava selkärangasta. Ajotuntisi käsittelee aina yhtä liikennetilannetta ja varmistaa tasalaatuisen oppimisympäristön, paikkakunnasta riippumatta. Pääset harjoittelemaan ammattilaisten suunnittelemia liikennetilanteita, joihin et välttämättä omalla paikkakunnallasi pääse, esim. raitiovaunusäännöt, yksisuuntaiset, moottoritierampit, sekä yllättät riskitilanteet, joihin ei normaalissa sujuvassa liikenteessä joudu, esim. hirvien kohtaamiset. Simulaattorissa opiskelet myös turvallisesti ensimmäiset kilometrit hallintalaitteiden käyttöä muuttuvien liikennetilanteiden parissa, ilman kolaririskiä.

Harjoitusajokoe 129€ / 90min  

Tutkinnonkaltainen 90min harjoitusajokoe palautteineen 
Tutkinnonkaltainen harjoitusajokoe liikenneopettajan kanssa, jossa käydään läpi tutkintoa vastaavat osa-alueet ohjaavine palautteineen. Tällä lisäkoulutuksella varmistatte, onko kaikki vaaditut asiat harjoiteltu, ja oppilas valmis ajokokeeseen. Ostettavissa lisäkoulutukseksi muihin kursseihin.