Uppgraderingskurser för A2-motorcykel

Om du är minst 18 år och har haft ett A1-körkort i minst två år kan du uppgradera från ett körkort i kategori A1 till kategori A2.

Se A2-motorcykelkurserna

om du inte har ett A1-körkort och vill ta A2-körkort.

 

Det finns två alternativ om du vill uppgradera till kategori A2:

Alternativ 1: 5 + 2 undervisningslektioner på bilskolan

Genomför 5 körlektioner och 2 teorilektioner på bilskolan. Vi ger dig ett utbildningsintyg på förarundervisningen som du sedan skickar till Ajovarmas serviceställe som bilaga till ansökan om körkortstillstånd.

I detta alternativ behöver du inte avlägga kör- eller teoriprov.

Alternativ 2: genomför manöverprov och körprov

I detta alternativ behöver du inte genomföra obligatorisk undervisning på bilskolan. Du behöver endast ansöka om ett körkortstillstånd från Ajovarmas serviceställe och sedan avlägga ett manöver- och körprov för kategori A2.

Om ditt A1-körkort inte har varit i kraft i minst två år ska du utöver ett manöver- och körprov även avlägga ett teoriprov. Du avlägger med andra ord hela förarexamen.

Vi rekommenderar att du även i detta alternativ tar 1–2 körlektioner i bilskolan. I vårt uppgraderingspaket ingår två körlektioner och användning av bilskolans motorcykel och utrustning i körprovet.

Loading form...
Börja med att välja en plats
Undervisningsspråk
Välj ett annat språk
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats på det valda språket Kursen på det här språket på våra platser nedan!
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats, men vi erbjuder det på våra platser nedan!
Våra ursäkter! Ingen av våra webbplatser erbjuder kursen på det valda språket. Vänligen kontakta vår kundtjänst.
Plats
Välj en annan plats
Paket