Hyppää sisältöön
Published:

CAP-Autokoulu aloittaa Nurmeksessa CAPselilla ja Lieksa kasvattaa palveluitaan uuden sopimusyrittäjän johdolla

CAP-Autokoulu laajentaa palveluitaan Nurmekseen CAPselilla, eli liikkuvalla toimipisteellä. CAPselilla suoritettavat B-ajokorttien simulaattoriajotunnit vastaavat täysin kivijalkapisteillämme suoritettavia tunteja. CAPin simulaattoreilla liikenneopettaja seuraa ajoharjoittelua etänä ja asiakas saa yhteyden simulaattorivalvontaan nappia painamalla. BMW 1-sarjan autot johdattavat liveajotunneille ja CAPselilta pääsee lähtemään myös mopotunneille.

Lieksan piste jatkaa toimintaa sopimusyrittäjän voimin

Lieksassa CAP-Autokoulu on jo ehtinyt käynnistää toimintansa uuden sopimusyrittäjän johdolla. 10.6.2021 lähtien Lieksassa on ollut mahdollista suorittaa kaikki korttiluokat ja mukana on myös täysi valikoima ajopaketteja opetuslupalaisille.

– Olen kuullut kaupungista paljon positiivisia asioita ja täällä on viihtyisä ympäristö työskennellä. Koen, että Lieksassa on paljon potentiaalia lisätä niitä autokoulupalveluita, joita tuon nyt tänne mukanani, sopimusyrittäjä Antero Mähönen kertoo.

Uudistunut tuotevalikoima on helposti nähtävissä verkkosivuilla. Vertailemalla jokainen löytää itselleen sopivan ajokorttipaketin, ilmoittautuminen onnistuu samalla sivustolla ja verkkoteoriatunneille voi hypätä, vaikka heti.

Molempien toimipisteiden takaa löytyy CAPin sopimusyrittäjä Antero Mähönen. Antero toimii vastaavassa roolissa jo Iisalmessa ja vastaa myös Siilinjärven, Lapinlahden ja Kiuruveden liikkuvien toimipisteiden toiminnasta. Susanna Veteli hoitaa asiakaspalvelutehtäviä Iisalmessa sekä muissa toimipisteissä ja Nurmeksessa työskentelee heidän lisäksi vielä Lieksasta tuttu liikenneopettaja Antti Kärkkäinen.

CAP-Autokoulu Lieksa jatkaa tutulla paikallaan Siltakadulla ja CAPselin bongaa parhaiten Nurmeksen torilta. Tervetuloa tutustumaan!

https://cap.fi/fi/toimipiste/cap-autokoulu-nurmes
https://cap.fi/fi/toimipiste/cap-autokoulu-lieksa

Etsi mitä tahansa