Ajokortti opetusluvalla

Hyödynnä opetusluvan ja autokoulun parhaat puolet
Lain vaatimat koulutukset opetusluvalla korttia suorittavalle
 
Opetusluvalla voi antaa pakollisen opetuksen ajotunnit (10h), mutta ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista ja riskientunnistamiskoulutus (RTK) ennen ajokoetta tulee hankkia autokoulusta.
EAS-koulutus 49 €
Jos opetusluvalla suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee oppilaan käydä pakollinen EAS, ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus, ennen ajo-opetuksen aloittamista. 
 
RTK-koulutus 299 €
RTK, Riskientunnistamiskoulutus, on opetusluvalla ajokorttia suorittavalle pakollinen koulutus. Teoriakoe sisältää kysymyksiä riskientunnistamisesta, joten suosittelemme koulutuksen suorittamista ennen teoriakoetta. RTK-koulutus suoritetaan viimeistään ennen ajokoetta. 
 
Ajo-opetustunnit alk. 49 €
Voit kaivata lisäoppia ammattilaiselta jonkin haastavan aiheen oppimiseen. Autamme mielellämme, ja kaikki ajotunnit räätälöidään kunkin oppilaan taitotason ja tarpeiden mukaiseksi.
 
Pakettituotteemme 
 
Opetuslupa- ja autokouluopetuksen joustava yhdistäminen takaa turvalliset uudet kuskit. Autokoulusta saa apuja vaikka vain yhdenkin ajotunnin verran, jonkin haastavan asian opetteluun. Pakettien ajotuntien sisältö räätälöidään opetuslupalaisen tarpeiden mukaan. 
Starttipaketti 329 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja kaupan päälle liikenneopettajan preppaustunnilta vinkit, joilla onnistutte omatoimisessa harjoittelussa.
 
Harjoitusajokoepaketti 449 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja tutkinnonkaltainen harjoitusajokoe palautteineen. Tällä paketilla varmistatte, onko kaikki vaaditut asiat harjoiteltu, ja oppilas valmis ajokokeeseen.
 
Yhteisopetuspaketti 499 €
Saat autokoulun ja opetusluvan parhaat puolet samassa paketissa! Lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja lisäksi personoitua lisäoppia ammattilaisohjauksessa, liveajotunteja ja simulaattoriopetusta hyödyntäen. 
 
Tehopaketti 899 €
Tehopaketilla onnistutte varmasti. Paketti sisältää 7 ajotuntia henkilöautolla ja 7 ajotuntia simulaattorilla. Tehopaketti yhdistettynä vanhemman kanssa tapahtuvaan opetuslupaopetukseen takaa turvallisen ja taitavan kuljettajan. Pakettiin kuuluu myös RTK- ja EAS-teoriatunnit.

 

CAP-Autokoulu-Verkkoteoriat

 

Opetuslupa

 

CAP-Autokoulu-SIMULAATTORI

 

Ilmoittautuminen ja verkkokoulutusten aloittaminen

Verkkoteoriakoulutuksemme voi aloittaa ”non stoppina” millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 8-22 tai perjantaista lauantaihin kello 8-16 välisenä aikana. Koulutukset alkavat aina verkkoteoriatunnista, joten suorita koulutukset sinulle sopivaan aikaan kirjautumalla oppimisympäristösi linkistä mukaan tunnille - paikasta riippumatta. Verkkoteoriatunti alkaa kirjautumishetkestäsi, joten et ole sidottu tasatunneittain alkaviin teoriatunteihin. Mukaan koulutukseen pääset ilmoittautumalla sivun yläosan koulutuslaatikoista.

Mikäli et löydä sopivaa koulutusta tai kaipaat lisätietoja, niin ota rohkeasti yhteyttä lähimpään CAP-Autokouluusi!