Ajokortti opetusluvalla

Ajokortti opetusluvalla CAP-Autokoulussa

Opetuslupaopetukseen kuuluu pakollisena autokoulussa suoritettavia opintoja: Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ja Riskientunnistamiskoulutus (RTK). Voit ostaa molemmat kurssit CAP-Autokoulusta.

Lisäksi voit ostaa oppimisen tueksi vapaaehtoisia lisäajotunteja ja harjoitteluajokokeita. Tutustu paketteihin ja valitse teille sopivin vaihtoehto.

Autokoulupalvelut opetuslupaopetukseen
Lain vaatimat autokoulussa suoritettavat koulutukset
Autokoulussa suoritettavien pakollisten EAS-koulutuksen ja Riskientunnistamiskoulutusten teoriatunnit suoritetaan kätevästi verkko-opintoina.
EAS-koulutus 49 €

Jos opetusluvalla suoritettava ajokortti on ensimmäinen, täytyy oppilaan suorittaa pakollinen Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista.

Riskientunnistamiskoulutus 299 €

Riskientunnistuskoulutus (RTK) on opetusluvalla ajokorttia suorittavalle pakollinen koulutus. Koulutus sisältää 4 verkkoteoriatuntia ja 4 ajotuntia ja se kannattaa suorittaa ennen teoriakoetta.

Yhdistelmäpaketit
Yhdistelmäpaketteihin kuuluu pakollisen EAS- ja RTK-koulutuksen lisäksi vapaaehtoista lisäopetusta autokoulun opettajan kanssa.
Ajamisen alkeet 159 €
Pakettiin kuuluu pakollinen EAS-koulutus, teoriakoeharjoitteluohjelma sekä yksi ajotunti autokoulun autolla. Ensimmäinen ajotunti on yleensä haastavin sekä oppilaalle, että opettajalle. Ajamisen alkeet -paketilla saatte lentävän lähdön opetukseen ja säästätte omaa autoanne, kun oppilaalla on jo hallussa mm. ajohallintalaitteet, katseen kohdistus ja katveen merkitys.
 
Starttipaketti 399 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset ja kaupan päälle liikenneopettajan preppaustunnilta vinkit, joiden avulla onnistutte omatoimisessa harjoittelussa.
 
Harjoitusajokoepaketti 449 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja tutkinnonkaltainen harjoitusajokoe palautteineen. Tällä paketilla varmistatte, onko kaikki vaaditut asiat harjoiteltu, ja oppilas valmis ajokokeeseen.
 
Yhteisopetuspaketti 499 €
Saat autokoulun ja opetusluvan parhaat puolet samassa paketissa! Lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja lisäksi personoitua lisäoppia ammattilaisohjauksessa, liveajotunteja ja simulaattoriopetusta hyödyntäen.
 
Lisäpalvelut opetuslupaopetukseen
Voitte ostaa autokoulusta pakollisten EAS- ja RTK-koulutusten lisäksi vapaaehtoista lisäopetusta tietystä aihealueesta, jossa tarvitsette ammattilaisen tukea ja vinkkejä.
Ajokoevalmennus, 90 min, 129 €

Ajokokeen uusiminen on kallista lystiä ja voi pahimmillaan siirtää ajokortin suorittamista monta viikkoa. Ajokoevalmennuksessa autokoulun opettaja järjestää sinulle mahdollisimman realistisen tuntuisen ajokokeen, johon on yhdistetty palaute- ja vinkkiosio, joiden avulla saadaan poistettua yleisimmät ajokokeessa toistuvat virheet.

2 ajotunnin Taajamapaketti, 159 €

Kahden ajotunnin paketti (2 x 50 min) autokoulun autolla ja ajo-opettajan johdolla. Ensimmäinen ajotunnilla harjoitellaan pysäköintiä ja toisella risteys- ja kaista-ajoa.

2 ajotunnin Maantiepaketti, 159 €

Kahden ajotunnin paketti (2 x 50 min) autokoulun autolla ja ajo-opettajan johdolla. Ajotuntien aiheena on maantielle liittyminen ja poistuminen turvallisesti sekä maantiellä ajo. Paketti on tarjolla vain paikkakunnilla, joiden lähettyvillä on moottoritie.

Yksittäiset ajotunnit 49-89 €

Voit ostaa autokoulusta yksittäisiä tai useampia vapaaehtoisia ajotunteja simulaattorilla tai oikealla autolla.