Ajokortti opetusluvalla

Ajokortti opetusluvalla CAP-Autokoulussa

Opetuslupaopetukseen kuuluu pakollisena autokoulussa suoritettavia opintoja: Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ja Riskientunnistamiskoulutus (RTK). Voit ostaa molemmat kurssit CAP-Autokoulusta.

Lisäksi voit ostaa oppimisen tueksi vapaaehtoisia lisäajotunteja ja harjoitteluajokokeita. Tutustu paketteihin ja valitse teille sopivin vaihtoehto.

Autokoulupalvelut opetuslupaopetukseen
Lain vaatimat autokoulussa suoritettavat koulutukset
Autokoulussa suoritettavien pakollisten EAS-koulutuksen ja Riskientunnistamiskoulutusten teoriatunnit suoritetaan kätevästi verkko-opintoina.
EAS-koulutus alk. 49 €

Jos opetusluvalla suoritettava ajokortti on ensimmäinen, täytyy oppilaan suorittaa pakollinen Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista.

Riskientunnistamiskoulutus alk. 299 €

Riskientunnistuskoulutus (RTK) on opetusluvalla ajokorttia suorittavalle pakollinen koulutus. Koulutus sisältää 4 verkkoteoriatuntia ja 4 ajotuntia ja se kannattaa suorittaa ennen teoriakoetta.

Lisäpalvelut opetuslupaopetukseen
Voitte ostaa autokoulusta pakollisten EAS- ja RTK-koulutusten lisäksi vapaaehtoista lisäopetusta tietystä aihealueesta, jossa tarvitsette ammattilaisen tukea ja vinkkejä.
Ajokoevalmennus 90 min, 129 €

Ajokokeen uusiminen on kallista lystiä ja voi pahimmillaan siirtää ajokortin suorittamista monta viikkoa. Ajokoevalmennuksessa autokoulun opettaja järjestää sinulle mahdollisimman realistisen tuntuisen ajokokeen, johon on yhdistetty palaute- ja vinkkiosio, joiden avulla saadaan poistettua yleisimmät ajokokeessa toistuvat virheet.

 
2 ajotunnin Taajamapaketti, 169 €

Kahden ajotunnin paketti (2 x 50 min) autokoulun autolla ja ajo-opettajan johdolla. Ensimmäinen ajotunnilla harjoitellaan pysäköintiä ja toisella risteys- ja kaista-ajoa.

 
2 ajotunnin Maantiepaketti, 169 €

Kahden ajotunnin paketti (2 x 50 min) autokoulun autolla ja ajo-opettajan johdolla. Ajotuntien aiheena on maantielle liittyminen ja poistuminen turvallisesti sekä maantiellä ajo. Paketti on tarjolla vain paikkakunnilla, joiden lähettyvillä on moottoritie.

 
Yksittäiset ajotunnit alk. 89 €

Voit ostaa CAP-Autokoulusta vapaaehtoisia lisäajotuntipaketteja simulaattorilla tai oikealla autolla.

 
Yhdistelmäpaketit
Yhdistelmäpaketteihin kuuluu pakollisen EAS- ja RTK-koulutuksen lisäksi vapaaehtoista lisäopetusta autokoulun opettajan kanssa.
Ajamisen alkeet 159 €
Pakettiin kuuluu pakollinen EAS-koulutus, teoriakoeharjoitteluohjelma sekä yksi ajotunti autokoulun autolla. Ensimmäinen ajotunti on yleensä haastavin sekä oppilaalle, että opettajalle. Ajamisen alkeet -paketilla saatte lentävän lähdön opetukseen ja säästätte omaa autoanne, kun oppilaalla on jo hallussa mm. ajohallintalaitteet, katseen kohdistus ja katveen merkitys.
 
Starttipaketti 369 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset ja liikenneopettajan preppaustunnilta vinkit, joiden avulla onnistutte omatoimisessa harjoittelussa.
 
Harjoitusajokoepaketti 449 €
Opetuslupalaisen pakolliset lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja tutkinnonkaltainen harjoitusajokoe palautteineen. Tällä paketilla varmistatte, onko kaikki vaaditut asiat harjoiteltu, ja oppilas valmis ajokokeeseen.
 
Yhteisopetuspaketti 499 €
Saat autokoulun ja opetusluvan parhaat puolet samassa paketissa! Lain vaatimat EAS- ja RTK -koulutukset, ja lisäksi personoitua lisäoppia ammattilaisohjauksessa, liveajotunteja ja simulaattoriopetusta hyödyntäen.
 
Tehopaketti 899 €
Tehopaketti sisältää autokoulussa suoritettavia ajotunteja lain vaatiman minimiopetusmäärän verran. Jos haluat laittaa lapsesi autokouluun, mutta haluat myös viettää aikaa lapsesi kanssa autossa ja saada näin paljon toistoja opetuslupatuntien muodossa, tämä on valintasi.