Hyppää sisältöön
Published:

Veini Rejström, sopimusyrittäjä

Entisen Autokoulu Mukavan, Veini Rejströmin, haastattelu sopimusyrittäjyydestä.

Millaisena näet autokoulujen tulevaisuuden?

”Ajamaan pitää varmasti opetella vielä tulevaisuudessakin, mutta näen suurena mahdollisuutena ajokortin suorittamistapojen monipuolistumisen sekä vaihtoehtojen lisääntymisen. Alan sisällä näen suuria muutoksia mm. tuotteistamisen ja markkinoinnin suhteen. Niiden osaamisen merkitys tulee korostumaan. Tulevaisuudessa liikenneopettajat tulevat kasvavassa kilpailussa mukana pysyäkseen tarvitsemaan entistä parempia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Sääntelyn vähentymisen myötä autokouluyrittäjän toimintakenttä on muuttunut monessa suhteessa. Toiminta on asiakaskeskeisempää ja kyky reagoida asiakkaan yksilöllisiinkin tarpeisiin tulee korostumaan. Tämä tulee varmasti olemaan monelle yrittäjälle haaste.”

Miksi lähdit CAP-Sopimusyrittäjäksi?

”Pienenä yrittäjänä näen tulevaisuuden muutoksissa paljon mahdollisuuksia – mutta myös uhkia. Kasvaako työtaakkani kohtuuttomaksi? Pysynkö tarvittavan muutoksen vauhdissa?
Pärjäänkö yksin? Vaihtoehtoja punnittuani totesin CAP-Sopimusyrittäjyyden ehdottomasti parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Päätökseni sinetöityi tutustuttuani CAPin ihmisiin ja toimintamalleihin. Minulle syntyi vahva tunne välittämisestä. Sain kuvan hyvin suunnitellusta ihmislähtöisestä toiminnasta, jonka ytimessä on vahva palo auttaa yrittäjiä liiketoiminnassaan.
Uskon löytäneeni kumppanin, jolle tulevaisuus ei ole uhka vaan pelkkä mahdollisuus.”

Mitä odotuksia sinulla on CAP-Sopimusyrittäjyydestä?

”Odotan innokasta tekemisen meininkiä hyvillä toimintamalleilla mukavien ammattilaisten kanssa. Odotan saavani sen avun ja työkalut, joita alalla pysyäkseen ja menestymiseen tarvitaan.”

Mitä haluaisit sanoa CAP-Sopimusyrittäjyyttä pohtivalle autokouluyrittäjälle?

”Toistaiseksi tämä on ollut parempaa kuin uskalsin odottaa! CAPin toimintamalli on selkeydestään huolimatta – tai sen ansiosta – vahva ja luottamusta herättävä. Lisäksi CAPin toimintakulttuuri ja ihmiset vaikuttavat mahtavilta.

Voin jo tässä vaiheessa suositella CAP-Sopimusyrittäjyyttä kaikille, jotka haluavat edelleen pitää ja kehittää liiketoimintaansa alalla myllertävistä muutoksista huolimatta.”

Tutustu Veinin CAP-Autokouluun Klaukkalassa.

Sopimusyrittäjätarinat


Etsi mitä tahansa