Henkilöautokortti (B)

Tervetuloa Suomen suurimpaan autokouluketjuun! Ilmoittaudu tältä sivulta ja aloita ajokortin opiskelu vaikka heti.

 Ilmoittaudu autokouluun

 

Olemme Suomen suurin ja suosituin autokoulu syystä: meillä homma todellakin toimii. Lue miksi kannattaa suorittaa B-kortti CAP-Autokoulussa

Meiltä saat ajokortin suorittamista varten kaiken tarvittavan:

 • Pedagogisesti ylivoimaisen oppimiskokemuksen, joka tuottaa tuloksia: asiantuntijoiden kehittämän simulaattoriharjoittelun ja tehokkaat opetusajot oikean auton ratissa kokeneiden liikenneopettajien johdolla
 • Monipuoliset ajoharjoittelutunnit, joilla valmistaudut ajokokeeseen ja tosielämän tilanteisiin
 • Laadukkaan verkko-opetuksen ja sähköisen oppimateriaalin
 • Laajan harjoitusohjelman teoriakoetta varten
 • Neuvonnan ja palvelun kaikissa kortin hankkimisen vaiheissa
 • varmuutta tuovaa syventävää opetusta ja yksilöllistä VIP-palvelua niin halutessasi

Opetus on sujuvaa ja suunnitelmallista – alusta loppuun

Olemme panostaneet siihen, että koko autokoulu, ilmoittautumisesta ajokortin saantiin, etenee sujuvasti ja toiveittesi mukaan. Voit aloittaa teorian opiskelun heti ja ajotunneille pääset ripeästi.

Autokoulun alussa saat nimetyn vastuuopettajan, joka huolehtii sinusta koko oppimispolun ajan. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä tehdä seuraavaksi.

Opetuksen suunnittelussa otamme huomioon omat aikataulusi ja toiveesi, niin että valitsemasi korttipaketti tulee varmasti suoritetuksi. Ajotunteja on tarjolla joustavasti – yleensä klo 8-20 välillä.

Suorita kaikki teoriatunnit netissä silloin kun itsellesi sopii

Kaikki teoriatunnit voit opiskella netissä tietokoneella tai puhelimella missä haluat. Sinun ei siis tarvitse tulla autokoululle.

Verkkoteoriat ovat pääosin auki arkisin maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista lauantaihin klo 8-16. Voit suorittaa tunnit omaan tahtiisi ja oman aikataulusi mukaan. Voit siis aloittaa autokoulun hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen.

Verkkoteorioiden lisäksi saat käyttöösi tuhansia tehtäviä sisältävän itseopiskelumateriaalin sekä teoriakoeharjoitteluohjelman. Testaa teoriatunnit käytännössä ilmoittautumalla kurssille.

CAP-Autokoulussa olet hyvissä käsissä

Olemme räätälöineet ajokorttipakettimme siten että Sinun olisi helppo löytää itsellesi parhaiten sopiva kokonaisuus. Jos paketin valinta mietityttää, voit soittaa asiakaspalveluumme tai jättää yhteydenottopyynnön, niin saat asiantuntevaa neuvontaa: ratkaisu löytyy varmasti. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti todella korkealla tasolla.

CAP-Autokoulussa kortin suorittaminen on kivaa, ja jännittäminenkin on ihan okei! Ammattiopettajamme pysyvät rauhallisina tilanteissa kuin tilanteissa. Heidän kanssaan harjoittelet turvallisesti vaikealtakin tuntuvia asioita, kuten taskuparkkiin peruutusta, mäkilähtöä ja ohituksia. Vastuu on aina opettajalla ja automme on vakuutettu asianmukaisesti. Huoli siis pois ja oppimaan.

CAPin kehittämä moderni simulaattoriopetus ja nykyaikaiset opetusautot takaavat parhaan oppimistuloksen

Parhaat tulokset ajokokeen läpipääsyyn ja ajokorttiin edellytettävien taitojen oppimiseen saavuttaa tutkitusti yhdistämällä mietitty simulaattoriopiskelu sopivaan määrään oikealla autolla ajamista opettajan kanssa.

Autoon tutustuminen ja ajamisen perusteet aloitetaan ajosimulaattorissa. Ensimmäisen simulaattoritunnin suoritat opettajan johdolla ja loput itsenäisestä etävalvomon tuella. CAPin kehittämä pehmeästi alkava opetusmetodi poistaa jännitystä ja tekee ensiajoista ja auton hallinnan haltuunotosta mukavia kokemuksia. Ajamisen perusteet oppii tehokkaammin, kun muusta liikenteestä ei tarvitse alkuun stressata. Oikeassa autossa pääset nopeasti kiinni liikenteessä ajamisen harjoitteluun, kun perusasiat ovat jo hallussa.

Simulaattoriopetusohjelmassamme voit myös tehdä helposti lukuisia toistoja erilaisista haastavista tilanteista, kuten realistinen hirven väistö, ja oppia ajamaan sellaisissakin paikoissa, joita ei paikkakunnaltasi löydy, kuten vaikkapa isoissa liikenneympyröissä. Simulaattorilla onnistuu myös pimeän ja liukkaan kelin harjoittelu ympäri vuoden, jolloin kortin hankintasi nopeutuu. Lue lisää simulaattoreista.

Meillä saat ajaa ajotunnit nykyaikaisilla opetusautoilla. Olemme valinneet opetusautoja, joiden turvallisuus on huippuluokka. Pääosa opetusautoistamme on upeita ja näppäriä BMW:n 1-sarjalaisia.

Mobiilisovellus helpottaa ajotuntien varaamista ja teoriaopiskelun etenemistä

CAP Autokoulun mobiilisovellus

CAP-Autokoulun mobiilisovellus on oppaasi matkalla kohti ajokorttia. Sekä Google Play:sta että App Storesta löytyvä sovellus ohjaa sinua sujuvasti eteenpäin oppimispolullasi ja kertoo reaaliaikaisesti kokonaistilanteesi.

Ajotuntikalenterista löydät tulevat ajotunnit ja voit itse varata uusia ajotunteja sinulle sopivaan aikaan. Sovellus kertoo, mitä ajotunteja olet jo suorittanut ja mitä täytyy vielä suorittaa. Jos sinulla on kysyttävää ajotunnin opettajalta, saat häneen yhteyttä nopeasti sovelluksen avulla.

Ajotuntien edistymisen lisäksi sovellus ohjaa sinua myös teoriaopintojen polulla. Näet nopeasti, mitä olet jo harjoitellut ja mitä on vielä edessä. Pääset sovelluksen kautta helposti suorittamaan seuraavia verkkoteoriatunteja tai teoriakoeharjoituksia ja tasokokeita.

 Ilmoittaudu autokouluun

Toimimme lähes sadalla toimipisteellä

CAP-Autokoulu on helppo saavuttaa, sillä toimimme lähes sadalla toimipisteellä, tarkista vaikka kartasta. Valitse siis lähikoulusi ja ilmoittaudu kurssille. Koska toimimme valtakunnallisesti, voit jatkaa autokouluopintojasi myös toisella paikkakunnalla, jos kortin suorittamisen ajalle osuisi vaikkapa muutto.

Edullinen hinta ja osamaksumahdollisuus

Kurssipakettimme ovat ennen kaikkea laadukkaita ja eri hintaisia vaihtoehtoja on juuri sopivasti. Pystymme tarjoamaan suuruutemme takia todellista vastinetta rahalle. Vertaile pakettien sisältöjä rauhassa ja valitse itsellesi toimivin.

Kurssin voit maksaa heti yhdellä kertaa (laskulla tai verkkomaksuna) tai SVEA-erämaksulla. Lue lisää maksutavoista.

Toimiva asiakaspalvelu

Ajo-opettajan lisäksi sinua palvelee koko asiakaspalvelutiimimme chatissa ja puhelimitse ma-to 10.00-18.00 ja pe 10.00-15.00. Jos sinulla on kysyttävää, saat siihen aina nopeasti vastauksen. Meillä yhteydenottopyynnöt eivät jää roikkumaan.

Lue lisää B-kurssin suorittamisesta

Valitse tästä sinulle sopiva paketti, ilmoittaudu ja aloita autokoulu vaikka tänään:

Ladataan lomaketta...
Aloita valitsemalla toimipisteesi
Opetuksen kieli
Valitse eri kieli
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia valitsemallasi kielellä, mutta tarjoamme kurssia valitse mallasi kielellä alla olevilla paikkakunnilla!
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia, mutta voit käydä sen muissa toimipisteissämme:
Pahoittelumme! Mikään toimipaikkamme ei tarjoa, kurssia . Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Paikkakunta
Valitse toinen toimipiste
Paketti
Kurssien yhteinen sisältö
ENSIMMÄISEN AJOKORTIN SUORITTAJAN KOULUTUS (EAS)
 • 4 verkkoteoriatuntia, jotka voi suorittaa omaan tahtiin netissä
 • kuuluu kaikkiin B-kortti-paketteihin
 • pakollinen vain, jos sinulla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia, mutta suosittelemme, että kaikki kertauksen vuoksi suorittavat teoriat
RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS (RTK)
 • 4 verkkoteoriatuntia
 • 2 tuntia ajo-opetusta simulaattorilla, 2 tuntia ajo-opetusta autolla
 • Pakollinen ja kuuluu osana kaikkiin B-kortti-paketteihin
MATERIAALIT JA PALVELUT: 
 • Joustavat maksutavat ja mahdollisuus maksaa luotolla
 • Sähköinen oppimisympäristö
 • Sähköinen oppikirja
 • Teoriakoeharjoittelu netissä
 • Toimistopalvelut apuna lomakkeiden kanssa
 • Asiakaspalvelu chatissa, puhelimitse, sähköpostitse ja toimipisteissä
 • Henkilökohtainen vastuuopettaja, joka seuraa, ohjaa ja tukee oppilaan etenemistä
 • Henkilöauton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
LISÄPALVELUT, JOTKA EIVÄT KUULU HINTAAN
 • 1 lisäajotunti oikealla autolla: 89 €
 • 2 lisäajotuntia oikealla autolla: 169 €
 • 3 lisäajotuntia oikealla autolla: 249 €
 • 5 lisäajotuntia oikealla autolla: 389 €
 • 1 lisäajotunti simulaattorilla: 49 €
 • Autokoulun auto ja opettaja uusinta-ajokokeessa, 90 min: 129 €