Riskutbildning

Loading form...
Börja med att välja en plats
Undervisningsspråk
Välj ett annat språk
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats på det valda språket Kursen på det här språket på våra platser nedan!
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats, men vi erbjuder det på våra platser nedan!
Våra ursäkter! Ingen av våra webbplatser erbjuder kursen på det valda språket. Vänligen kontakta vår kundtjänst.
Plats
Välj en annan plats
Paket
Alla paket inkluderar

I riskutbildningen ingår fyra (4) timmar webbteoriundervisning. Nätteorilektioner är öppna vanligt på vardagar från måndag till torsdag kl. 8-22 och från fredag till lördag kl. 8-16. Du kan göra teorilektioner med din egen tidtabell – till exempel bara en lektion på en dag.

I riskutbildningen också fyra (4) timmar körundervisning. En körlektion är 50 minuter lång. Vi har planerat körundervisningen för att den ska vara så mångsidig som möjligt. Två (2) av körlektionerna avläggs med bil och två (2) med CAP-simulator. Under simulatorlektionerna behandlas körning i svåra förhållanden, och de kan inte jämföras med den tidigare mörkerkörningen och körningen på halkbana. 

Om du har avlagt mörkerkörningsövningarna före 1.7.2018 behöver du inte avlägga dem igen. Vi rekommenderar ändå att du avlägger båda simulatorlektionerna i enlighet med paketets innehåll.

Anmälning

Tack vare vår webbteoritjänst kan du inleda din utbildning när du vill måndagar till torsdagar klockan 8.00–20.00 och från fredag till lördag klockan 8.00–16.00. Varje utbildning inleds med teoriundervisning, så du kan avlägga den på en tid som passar dig – oberoende av var du befinner dig. Du kan anmäla dig till utbildningen via din lokala CAP-Bilskolas sida: www.cap.fi/paikkakunnat

Tveka inte att ta kontakt med närmaste CAP-bilskola om du inte hittar en lämplig utbildning.