Ajokortti ja ammattipätevyys helposti, nopeasti ja edullisesti!

Tervetuloa suorittamaan ajokorttia Suomen suurimpaan autokouluketjuun!
Soita CAP-Asiakas- ja myyntipalveluun
tai poikkea
toimipisteessämme
CAP-Asiakaspalvelu toimii chatissa ja puhelimitse

ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-15.00

Toimipisteiden aukioloajat löydät paikkakuntasivuilta.

Tutustu CAP-Autokouluun!
CAP on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen. Tervetuloa autokouluun!
Ajokortti B alk. 899€

Viisi hyvää syytä valita CAP-Autokoulu:

1. Hinnoittelun edullisuus ja selkeys 

Mitä ajokortti maksaa? Vertaa esim. henkilöautokorttien hintoja, niin huomaat, että olemme hinnoiltamme erittäin halpa autokoulu - monilla paikkakunnilla jopa halvin. Pakettimme sisältävät lakisääteisen minimiopetuksen. Kurssi suoritetaan yhdessä vaiheessa ennen tutkintoa - ei enää kakkos- ja kolmosvaiheita. Kurssihintamme ovat valtakunnallisesti samat (mahd. paikallistarjouksia lukuun ottamatta).

2. Tehokas ja laadukas

Meillä suoritat ajokortin edistyksellisin ja tutkitusti laadukkain menetelmin edullisesti ja nopeasti. 
Asiakkaamme ovat tyytyväisiä: 92% asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan palvelujamme. 

3. Moderni ekologinen simulaattoriopetus

Asiakkaamme ovat ajaneet yhteensä jo liki kolme miljoonaa simuloitua kilometriä. Se on säästänyt jo n. 200 000 litraa polttoainetta ja sitä kautta rajoittanut hiilidioksidipäästöjä puoli miljoonaa kiloa. Näiden säästöjen lisäksi tuhannet asiakkaamme ovat säästäneet ajosimulaattorin valitessaan yhteensä miljoonia euroja. Ajosimulaattorimme ovat nykyaikainen, turvallinen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen. Tutustu simulaattoriin täällä.

4. Verkkoteoriat ja sähköinen oppimisympäristö

Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella. Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa valvomon aukioloaikoina: ma-to klo 8-22 ja pe-la klo 8-16. Katso opastusvideo verkkoteorioista.
Käytössämme on edistyksellinen oppimisympäristö, joka on käytössäsi 24/7. 

5. Henkilökohtainen vastuuopettaja

Sinulle nimetään henkilökohtainen vastuuopettaja, joka seuraa, ohjaa ja tukee oppimistasi parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen takaamiseksi. 

 

Tervetuloa autokouluun!