Ajokortti helposti, nopeasti ja edullisesti!

Tervetuloa suorittamaan ajokorttia Suomen suurimpaan autokouluketjuun!
CAP on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Suoritat ajokortin autokoulussamme helposti ja edullisesti seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Forssa, Kauniainen, Hamina, Heinola, Helsinki, Hollola, Hyrylä, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kajaani, Kalajoki, Karhula, Kemi, Keminmaa, Kempele, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kruunupyy, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä, Lieksa, Liminka, Mikkeli, Muhos, Nivala, Orimattila, Oulu, Paimio, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turenki, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa ja Ylivieska
CAP-Autokoulu

Viisi hyvää syytä valita CAP-Autokoulu:

1. Hinnoittelun edullisuus ja selkeys 

Mitä ajokortti maksaa? Vertaa esim. henkilöautokorttien hintoja, niin huomaat, että olemme hinnoiltamme erittäin halpa autokoulu - monilla paikkakunnilla jopa halvin. Pakettimme sisältävät lakisääteisen opetuksen lisäksi kaiken tarvittavan perusajotaidon hankkimiseksi. Ilmoitetun kurssimaksun lisäksi maksat ainoastaan viranomaismaksut. Ajosimulaattorilla suoritat ajotuntisi edullisemmin ja aikatauluusi sopivammin. Kurssihintamme ovat valtakunnallisesti samat, eikä hämmentävää hintavaihtelua esiinny. Kaikki opetus yhdessä vaiheessa ennen tutkintoa. 

2. Tehokas ja laadukas

Meillä suoritat ajokortin edistyksellisin ja tutkitusti laadukkain menetelmin edullisesti ja nopeasti - Sinun aikataulujasi kunnioittaen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä - 92% asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan palvelujamme. 

3. Moderni simulaattoriopetus

Asiakkaamme ovat ajaneet jo yhteensä yli kaksi ja puoli miljoonaa simuloitua kilometriä. Tähän mennessä simulaattoriajaminen on säästänyt n. 200 000 litraa polttoainetta ja sitä kautta rajoittanut hiilidioksidipäästöjä jo n. 470 000kg. Tämän lisäksi tuhannet asiakkaamme ovat säästäneet ajosimulaattorin valitessaan yhteensä jo miljoonia euroja. Niin, ja heidän ajokokeensa läpimenoprosentti on keskimääräistä korkeampi.

Ajosimulaattorimme ovat nykyaikainen, turvallinen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen. Ammattitaitoiset liikenneopettajat ovat apunasi simulaattoriajojen aikana. Liikenneopettaja seuraa harjoitusta reaaliaikaisesti  ja auttaa tarvittaessa. Todellisen ajotuntuman saavuttamiseksi harjoittelet autolla ajamista myös liikennetilanteissa.

4. Verkkoteoriat ja sähköinen oppimisympäristö

Opiskele teoriaa vaikka kotisohvaltasi käsin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella. Voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14.00-20.00 välisenä aikana. Verkkoteoriapalvelu sulkeutuu kello 21.00.

Käytössämme on edistyksellinen oppimisympäristö, joka auttaa sinua oppimaan. Oppimisympäristömme on käytössäsi 24/7. 

5. Henkilökohtainen vastuuopettaja

Sinulle on nimetty henkilökohtainen vastuuopettaja, joka seuraa, ohjaa ja tukee oppimistasi parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen takaamiseksi. Sinua askarruttavissa asioissa voit aina kääntyä vastuuopettajasi puoleen. 

 

Tervetuloa autokouluun!