Ajokortti helposti, nopeasti ja edullisesti!

Tervetuloa suorittamaan ajokorttia Suomen suurimpaan autokouluketjuun!
CAP on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Jos mielessäsi on ajokortti tai autokortti - joksi monet henkilöautokorttia kutsuvat - niin olet saapunut oikeaan paikkaan!
CAP-Autokoulu - tai ajokoulu - on kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaiden valinta.

Suoritat ajokortin autokoulussamme helposti ja edullisesti seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Forssa, Kauniainen, Hamina, Heinola, Helsinki, Hollola, Hyrylä, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kajaani, Kalajoki, Karhula, Kemi, Keminmaa, Kempele, Kerava, Kittilä, Klaukkala, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kruunupyy, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä, Lieksa, Liminka, Mikkeli, Muhos, Nivala, Orimattila, Oulu, Paimio, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tornio, Turenki, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa ja Ylivieska
Isac Elliotkin luottaa CAP-Autokouluun

Viisi hyvää syytä valita CAP-Autokoulu:

1. Hinnoittelun edullisuus ja selkeys 

Mitä ajokortti maksaa? Vertaa esim. henkilöautokorttien hintoja, niin huomaat, että olemme hinnoiltamme erittäin halpa autokoulu - monilla paikkakunnilla jopa halvin. Pakettimme sisältävät lakisääteisen minimiopetuksen. Kurssi suoritetaan yhdessä vaiheessa ennen tutkintoa - ei enää kakkos- ja kolmosvaiheita. Kurssihintamme ovat valtakunnallisesti samat (mahd. paikallistarjouksia lukuun ottamatta).

2. Tehokas ja laadukas

Meillä suoritat ajokortin edistyksellisin ja tutkitusti laadukkain menetelmin edullisesti ja nopeasti. 
Asiakkaamme ovat tyytyväisiä: 92% asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan palvelujamme. 

3. Moderni ekologinen simulaattoriopetus

Asiakkaamme ovat ajaneet yhteensä jo liki kolme miljoonaa simuloitua kilometriä. Se on säästänyt jo n. 200 000 litraa polttoainetta ja sitä kautta rajoittanut hiilidioksidipäästöjä puoli miljoonaa kiloa. Näiden säästöjen lisäksi tuhannet asiakkaamme ovat säästäneet ajosimulaattorin valitessaan yhteensä miljoonia euroja. Ajosimulaattorimme ovat nykyaikainen, turvallinen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen. Tutustu simulaattoriin täällä.

4. Verkkoteoriat ja sähköinen oppimisympäristö

Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella. Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14.00-20.00 välisenä aikana. Katso opastusvideo verkkoteorioista.
Käytössämme on edistyksellinen oppimisympäristö, joka on käytössäsi 24/7. 

5. Henkilökohtainen vastuuopettaja

Sinulle nimetään henkilökohtainen vastuuopettaja, joka seuraa, ohjaa ja tukee oppimistasi parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen takaamiseksi. 

 

Tervetuloa autokouluun!