Yhdistelmäpaketit opetuslupaopetukseen

Opetusluvan Yhdistelmäpaketteihin kuuluu pakollisen autokouluopetuksen lisäksi vapaaehtoista lisäopetusta autokoulun autolla tai simulaattorilla.

 Näytä Yhdistelmäpaketit ja ilmoittaudu

 

Katso halutessasi myös Opetusluvan lisäpalvelut, jotka ovat pelkästään vapaaehtoista ajo-opetusta sisältäviä palveluita, joihin ei kuulu pakollista EAS- tai Riskientunnistamiskoulutusta.

Miksi ostaa vapaaehtoista lisäopetusta autokoulusta?

Muutamasta ylimääräisestä ajotunnista ajo-opetuksen ammattilaisen kanssa on muutamia selkeitä hyötyjä:

  1. Jos ensimmäinen ajotunti suoritetaan autokoulun autolla ja ajo-opettajan johdolla, säästätte omaa autoanne, kun oppilas harjoittelee ajohallintalaitteiden (polkimet, vaihteet, jne.) käytön autokoulun autolla. Lisäksi ammattilaisen vinkit mm. katseen kohdistukseen ja katveen merkityksen ymmärtämiseen antaa lentävän lähdön liikenteessä tapahtuvaan opetuslupa-opetukseen.
  2. Opetuksen loppupuolella tapahtuvat ajotunti tai harjoitusajokoe puolestaan saatte varmuuden, onko kaikki vaaditut asiat harjoiteltu ja oppilas valmis ajokokeeseen. Opettajilla on yleensä myös hyviä vinkkejä ajo-koetta varten.

Mitä hyötyä on vapaaehtoisista simulaattoriajotunneista?

Kehittämämme ajosimulaattori poistaa jännitystä ja tekee ensiajoista ja auton hallinnan haltuunotosta mukavia kokemuksia. Ajamisen perusteet oppii tehokkaammin, kun muusta liikenteestä ja virheistä ei tarvitse alkuun stressata. 

Simulaattorilla voi tehdä helposti lukuisia toistoja erilaisista haastavista tilanteista, kuten realistinen hirven väistö, ja oppia ajamaan sellaisissakin paikoissa, joita ei paikkakunnaltasi löydy, kuten vaikkapa isoissa liikenneympyröissä tai yksisuuntaisilla kaduilla. Lue lisää simulaattoreista.

Valitse tästä sinulle sopiva paketti ja ilmoittaudu:

Ladataan lomaketta...
Aloita valitsemalla toimipisteesi
Opetuksen kieli
Valitse eri kieli
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia valitsemallasi kielellä, mutta tarjoamme kurssia valitse mallasi kielellä alla olevilla paikkakunnilla!
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia, mutta voit käydä sen muissa toimipisteissämme:
Pahoittelumme! Mikään toimipaikkamme ei tarjoa, kurssia . Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Paikkakunta
Valitse toinen toimipiste
Paketti