Personbilskörkort (B)

Välkommen till Finlands största bilskolakedja. Anmäla dig till en kurs härifrån och påbörja körkortstudier även omedelbart!

 Anmäla dig till bilskolan

 

Det är inte utan orsak som vi är Finlands största och populäraste bilskola: hos oss fungerar det faktiskt. Läs varför det lönar sig att ta B-kort på CAP-Bilskolan

Hos oss får du allt du behöver för att ta körkort:

 • En pedagogiskt överlägsen inlärningsupplevelse som ger resultat: simulatorövning utvecklad av experter och effektiv undervisningskörning med en riktig bil under ledning av erfarna trafiklärare
 • Mångsidiga körlektioner som förbereder dig inför körprovet och inför verkliga trafiksituationer
 • Högklassig webbutbildning och elektroniskt inlärningsmaterial
 • Ett omfattande träningsprogram för teoriprovet
 • Rådgivning och tjänster i alla faser när du håller på att ta körkort
 • Fördjupande undervisning som ökar säkerheten och individuell VIP-betjäning om du så önskar

Undervisningen är smidig och planmässig – från början till slut

Vi har satsat på att hela bilskolan, från att du anmäler dig till att du får körkort, avancerar smidigt och i enlighet med dina önskemål. Du kan inleda teoristudierna genast och det tar inte länge förrän du kan ta körlektioner.

När du inleder bilskolan får du en personlig ansvarig lärare som tar hand om dig under hela utbildningen. Du behöver inte fundera över vad du ska göra nästa gång.

Vid planeringen av undervisningen tar vi hänsyn till dina egna tidtabeller och önskemål så att kortpaketet du väljer garanterat kan genomföras. Vi erbjuder flexibla körlektioner – vanligtvis mellan kl. 8–20.

Avlägg alla teorilektioner på nätet när det passar dig

Du kan studera alla teorilektioner på nätet på datorn eller telefonen var du vill. Du behöver alltså inte komma till bilskolan.

Teorilektionerna är i huvudsak öppna vardagar från måndag till torsdag kl. 8–22 och från fredag till lördag kl. 8–16. Du kan genomföra lektionerna i din egen takt och enligt din egen tidtabell. Du kan alltså börja bilskolan strax efter att du anmält dig.

Utöver teorilektionerna får du tillgång till självstudiematerialet som innehåller tusentals uppgifter och ett övningsprogram för teoriprovet. Prova teorilektionerna i praktiken genom att anmäla dig till kursen.

I CAP-Bilskolan är du i goda händer

Vi har skräddarsytt våra körkortspaket så att det är lätt för dig att hitta en helhet som passar dig bäst. Om du har frågor om valet av paket kan du ringa till vår kundservice eller be att vi kontaktar dig för att få sakkunnig rådgivning: vi hittar alltid en lösning. Undersökningar har visat att vår kundnöjdhet är på en mycket hög nivå.

I CAP-Bilskolan är det roligt att ta körkort, och det är också okej att vara nervös! Våra yrkeslärare är lugna i alla situationer. Med dem övar du tryggt även sådant som känns svårt, såsom fickparkering, backstart och omkörning. Ansvaret ligger alltid hos läraren och våra bilar är korrekt försäkrade. Sluta alltså oroa dig och börja lära dig i stället.

Simulatorövning utvecklad av CAP och moderna undervisningsbilar garanterar det bästa inlärningsresultatet

Det bästa resultatet för ett godkänt körprov och för inlärning av färdigheter som körkortet förutsätter uppnås genom att kombinera genomtänkta simulatorstudier med ett lämpligt antal körlektioner med en riktig bil tillsammans med en lärare.

Att bekanta sig med bilen och grunderna i körning inleds under ledning av en lärare i en körsimulator. Denna undervisningsmetod utvecklad av CAP börjar mjukt, leder till mindre stress och omvandlar de första körgångerna och inlärningen av behärskningen av bilen till angenäma upplevelser. Du lär dig grunderna i körning effektivare om du till en början inte behöver bli stressad över den övriga trafiken. I en riktig bil blir du snabbt van med att öva dig att köra i trafik om du redan kan grunderna.

I vårt simulatorövningsprogram kan du också enkelt genomföra ett flertal upprepningar av olika utmanande situationer, såsom realistisk väjning för älgar, och lära dig köra även på ställen som inte finns på din ort, såsom till exempel i stora cirkulationsplatser. Med simulatorn kan du dessutom öva mörker- och halkkörning året runt, vilket leder till att du kan ta ditt kort snabbare. Läs mer om simulatorer.

Hos oss får du köra med moderna undervisningsbilar. Vi har valt undervisningsbilar vars säkerhet är i toppklass. De flesta av våra undervisningsbilar är eleganta och praktiska bilar i BMW 1-serien.

 Anmäla dig till bilskolan

Vi är verksamma på närmare hundra ställen

CAP-Bilskolan är lättillgänglig eftersom vi är verksamma på närmare hundra ställen, kontrollera på kartan.Välj alltså en skola nära dig och anmäl dig till en kurs. Eftersom vår verksamhet är riksomfattande kan du också fortsätta dina bilskolestudier på en annan ort om du till exempel flyttar medan du avlägger kortet.

Förmånligt pris och möjlighet till delbetalning

Våra kurspaket är framför allt högkvalitativa, och det finns ett lämpligt antal alternativ till olika priser. Tack vare vår storlek kan vi erbjuda genuint värde för pengarna. Jämför paketens innehåll i lugn och ro och välj det paket som passar dig bäst.

Du kan betala kursen till fullo på en gång (med faktura eller nätbetalning) eller med SVEA-delbetalning. Läs mer om  betalningssätten.

Fungerande kundservice

Utöver bilskolläraren hjälper hela vårt kundserviceteam dig på chatten och per telefon mån–tors 10.00–18.00 och fre 10.00–15.00. Om du har frågor får du alltid snabbt svar. Hos oss glöms telefonsamtalen inte bort.

Läs mer om B-kurs

Välja paket härifrån, anmäla dig och börja bilskolan även idag:

Loading form...
Börja med att välja en plats
Undervisningsspråk
Välj ett annat språk
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats på det valda språket Kursen på det här språket på våra platser nedan!
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats, men vi erbjuder det på våra platser nedan!
Våra ursäkter! Ingen av våra webbplatser erbjuder kursen på det valda språket. Vänligen kontakta vår kundtjänst.
Plats
Välj en annan plats
Paket
Alla paket inkluderar
DEN FÖRSTA KÖRKORT -SKOLNINGEN (EAS)
 • 4 nätteorilektioner, som man kan göra via nätet med sina egen tidtabell.
 • Inkluderar till alla B-paketer 
 • Obligatorisk bara om man inte har tidigare körkort. Vi rekommenderar att var och en skulle göra teorilektioner för repetitionen.  
RISKIGENSKÄNNINGSSKOLNINGEN (RTK)
 • 4 nätteorilektioner
 • 2 timmar körundervisning med simulatorn, 2 timmar körundervisning med bilskolans bil.
 • Obligatorisk och inkluderar till alla B-paketer. 
MATERIALEN OCH BETJÄNINGEN:
 • Flexibla betalningssätten och möjlighet att köpa på kredit
 • Elektroniskt lärningsmiljön 
 • Elektroniskt lärningsbok 
 • Teoriundervisningsprogramm via nätet 
 • Kontorbetjäningen hjälper dig med blanketter
 • Kundbetjäning via chat, telefon, e-post och byråer. 
 • Personlig och ansvarig läraren, som föjler, sköter och stöder elevs inlärningen. 
 • Användning av bil vid första körprovet
TILLÄGGSTJÄNSTER, SOM INKLUDERAR INTE I KURSPRISET:
 • 1 extra körlektion med bilskolans bil: 89 €
 • 2 extra körlektioner med bilskolans bil: 169 €
 • 3 extra körlektioner med bilskolans bil: 249 €
 • 5 extra körlektioner med bilskolans bil: 389 €
 • 1 extra körlektion med simulatorn: 49 €
 • Användning av bilskolans bil (läraren kommer med) vid upprepning-körprovet 90 min: 129 €